Meetings

De keuze van de locatie is een belangrijke parameter voor een succesvolle meeting.

De combinatie van werken, genieten en ontdekken zorgt voor een geslaagde meeting .

De expertise van Jan De Ridder garandeert je de perfecte invulling van de verschillende onderdelen.

Unieke event app

Standaard voorzien bij elk project.

The Boosting Group heeft een eigen app, zowel voor Android als IOS die je event ondersteunt met informatie doch ook als ‘teaser’ vooraf.  Het is een easy-to-use app, eenvoudig te installeren en blijft nog 6 weken na je event actief.

Gebruik het als info, communicatiemiddel, verzamel foto’s, en verkrijg feedback van je deelnemers.

Villa Messerschmitt

Spa

De Villa Messerschmitt opent vanaf september 2019 haar deuren als een topklasse 5 sterren meeting of short break locatie met 7 luxe suites, 2 board meeting rooms, een salon en bar.

Gelegen in een tuin van 1 hectare en op wandelafstand van het historische centrum van Spa.

The Boosting Group zorgt voor de uitwerking van je verblijf en activiteiten programma.

Hotel den Rooy

Domein Den Rooy is een prachtig natuurgebied van 60 hectaren bos met een vijver in Meerle, Hoogstraten. Verscholen tussen de bomen vind je er een stijlvol 19de eeuws landhuis.

Het domein biedt een waaier aan mogelijkheden en ook de omgeving heeft voor ieder wat wils!

Kasteel Battenbroek

Het domein Battenbroek ligt als een landelijke oase verscholen tussen de hoge dijken van de Nete en de Dijle en het contrasterende industriegebied Mechelen-Noord. In dit groene kader van bomen en weiden in de vruchtbare polders van Walem, deelgemeente van Mechelen, vinden we het kasteel van Battenbroek.

Het Kasteel

Het huidige kasteel bestaat uit twee delen. Enerzijds hebben we de linkervleugel die nog dateert van 1830. Hier vinden we oa. een salon, bibliotheek, wapenzaal, kapel en muziekkamer in typische Lodewijck XVe stijl. Zware barokke meubelen, oosterse tapijten en tal van antieke sculpturen zorgen voor een imponerende uitstraling.

Contrasterend met dit ‘klassieke’ gedeelte, is de rechtervleugel een waar pareltje van moderne architectuur. Hier bevindt zich de huidige leefruimte.