Incentive

Een onvergetelijke souvenir is wat een incentive reis betekent voor je gasten. Je genodigden mogen nooit vergeten waar je hen hebt naartoe gebracht ..

Vergeet ‘touroperator’ bestemmingen maar laat je meenemen naar een originele omgeving, vlakbij of verder weg, bestemmingen die je gasten nooit zelf zouden overwegen …

Immers, deze trip moet niet alleen onvergetelijk worden maar vooraf je deelnemers ook prikkelen…

Een samenwerking met Connections zorgt ervoor dat we onze creativiteit samenbrengen met de grootste reisspecialist van Vlaanderen.

Pressreader.com

Lees elke wereldkrant de dag van verschijning, waar je ook bent.

Lounge pass

Reis als een VIP en vermijd de drukte van de luchthaven dankzij onze pass met toegang tot de VIP lounges van de luchthavens.

Unieke event app

Standaard voorzien bij elk project.

The Boosting Group heeft een eigen app, zowel voor Android als IOS die je event ondersteunt met informatie doch ook als ‘teaser’ vooraf.  Het is een easy-to-use app, eenvoudig te installeren en blijft nog 6 weken na je event actief.

Gebruik het als info, communicatiemiddel, verzamel foto’s, en verkrijg feedback van je deelnemers.

Hospitality

The Boosting Group organiseert in alle seizoenen en binnen elk budget 1-dags of meerdere dagen hospitality projecten binnen zowel cultuur, sport als savoir vivre thema’s.

Villa Messerschmitt

Spa

De Villa Messerschmitt opent vanaf september 2019 zijn deuren als een topklasse 5 sterren meeting of short break locatie met 7 luxe suites, 2 board meeting rooms, een salon en bar.

Gelegen in een tuin van 1 hectare en op wandelafstand van het historische centrum van Spa.

The Boosting Group zorgt voor de uitwerking van je verblijf en activiteiten programma.

Noorderkempen Express

De originele paardentram, getrokken door een tractor, brengt groepen tot 30 personen doorheen de natuur van de Noorderkempen met enkele stops op opmerkelijke plaatsen.

Onze chef brengt amuses en minigerechtjes op de lopende ‘amuses’band in de tram tijdens de rit. Kortom genieten van de natuur, met een stevig ‘fun’ gehalte en culinair op niveau.

Wil je graag een overnachting na de rit in de Noorderkempen? In Domein Den Rooy beschikken we over 20 kamers

Hotel den Rooy

Domein Den Rooy is een prachtig natuurgebied van 60 hectaren bos met een vijver in Meerle, Hoogstraten. Verscholen tussen de bomen vind je er een stijlvol 19de eeuws landhuis.

Het domein biedt een waaier aan mogelijkheden en ook de omgeving heeft voor ieder wat wils!

Kasteel Battenbroek

Het domein Battenbroek ligt als een landelijke oase verscholen tussen de hoge dijken van de Nete en de Dijle en het contrasterende industriegebied Mechelen-Noord. In dit groene kader van bomen en weiden in de vruchtbare polders van Walem, deelgemeente van Mechelen, vinden we het kasteel van Battenbroek.

Het Kasteel

Het huidige kasteel bestaat uit twee delen. Enerzijds hebben we de linkervleugel die nog dateert van 1830. Hier vinden we oa. een salon, bibliotheek, wapenzaal, kapel en muziekkamer in typische Lodewijck XVe stijl. Zware barokke meubelen, oosterse tapijten en tal van antieke sculpturen zorgen voor een imponerende uitstraling.

Contrasterend met dit ‘klassieke’ gedeelte, is de rechtervleugel een waar pareltje van moderne architectuur. Hier bevindt zich de huidige leefruimte.