Event

Een event is reeds lang meer dan een leuke locatie, lekker eten en een dj… Jan De Ridder heeft, door zijn artistieke achtergrond, een netwerk van dansers, acrobaten, muzikanten om je event te laten onderscheiden van het event van je tegenspeler.

Daarnaast gaat hij als ‘hot spot hunter’ steeds op zoek naar nieuwe locaties en originele bestemmingen. Hij volgt de culinaire trends en gaat weinig uitdagingen uit de weg.

Neem daar het ‘respect’ voor je budget, je huisstijl en je timings bij en we creëren gegarandeerd samen een onvergetelijk event.

Unieke event app

Standaard voorzien bij elk project.

The Boosting Group heeft een eigen app, zowel voor Android als IOS die je event ondersteunt met informatie doch ook als ‘teaser’ vooraf.  Het is een easy-to-use app, eenvoudig te installeren en blijft nog 6 weken na je event actief.

Gebruik het als info, communicatiemiddel, verzamel foto’s, en verkrijg feedback van je deelnemers.

Hospitality

The Boosting group organiseert in alle seizoenen en binnen elk budget 1-dags of meerdere dagen hospitality projecten binnen zowel cultuur, sport als savoir vivre thema’s.

Kijk regelmatig op deze pagina voor updates rond F1, Carnaval in Venetië, Kassiek in Den Rooy, enz. …

Villa Messerschmitt

Spa

De Villa Messerschmitt opent vanaf september 2019 haar deuren als een topklasse 5 sterren meeting of short break locatie met 7 luxe suites, 2 board meeting rooms, een salon en bar.

Gelegen in een tuin van 1 hectare en op wandelafstand van het historische centrum van Spa.

The Boosting Group zorgt voor de uitwerking van je verblijf en activiteiten programma.

Noorderkempen Express

De originele paardentram, getrokken door een tractor, brengt groepen tot 30 personen doorheen de natuur van de Noorderkempen met enkele stops op opmerkelijke plaatsen.

Onze chef brengt amuses en minigerechtjes op de lopende ‘amuses’band in de tram tijdens de rit. Kortom genieten van de natuur, met een stevig ‘fun’ gehalte en culinair op niveau.

Wil je graag een overnachting na de rit in de Noorderkempen? In Domein Den Rooy beschikken we over 20 kamers

Kasteel Battenbroek

Het domein Battenbroek ligt als een landelijke oase verscholen tussen de hoge dijken van de Nete en de Dijle en het contrasterende industriegebied Mechelen-Noord. In dit groene kader van bomen en weiden in de vruchtbare polders van Walem, deelgemeente van Mechelen, vinden we het kasteel van Battenbroek.

Het Kasteel

Het huidige kasteel bestaat uit twee delen. Enerzijds hebben we de linkervleugel die nog dateert van 1830. Hier vinden we oa. een salon, bibliotheek, wapenzaal, kapel en muziekkamer in typische Lodewijck XVe stijl. Zware barokke meubelen, oosterse tapijten en tal van antieke sculpturen zorgen voor een imponerende uitstraling.

Contrasterend met dit ‘klassieke’ gedeelte, is de rechtervleugel een waar pareltje van moderne architectuur. Hier bevindt zich de huidige leefruimte.