Event

Een event is reeds lang meer dan een leuke locatie, lekker eten en een dj… Door onze artistieke achtergrond, beschikken we over een netwerk van dansers, acrobaten, muzikanten om je event te laten onderscheiden van het event van je tegenspeler.

Daarnaast gaat Louis Gielen als ‘hot spot hunter’ steeds op zoek naar nieuwe locaties en originele bestemmingen. Hij volgt de culinaire trends en gaat weinig uitdagingen uit de weg.

Neem daar het ‘respect’ voor je budget, je huisstijl en je timings bij en we creëren gegarandeerd samen een onvergetelijk event.

Unieke event app

Standaard voorzien bij elk project.

The Boosting Group heeft een eigen app, zowel voor Android als IOS die je event ondersteunt met informatie doch ook als ‘teaser’ vooraf.  Het is een easy-to-use app, eenvoudig te installeren en blijft nog 6 weken na je event actief.

Gebruik het als info, communicatiemiddel, verzamel foto’s, en verkrijg feedback van je deelnemers.

Hospitality

The Boosting group organiseert in alle seizoenen en binnen elk budget 1-dags of meerdere dagen hospitality projecten binnen zowel cultuur, sport als savoir vivre thema’s.

Kijk regelmatig op deze pagina voor updates rond F1, Carnaval in Venetië, Kassiek in Den Rooy, enz. …

Kasteel Battenbroek

Het domein Battenbroek ligt als een landelijke oase verscholen tussen de hoge dijken van de Nete en de Dijle en het contrasterende industriegebied Mechelen-Noord. In dit groene kader van bomen en weiden in de vruchtbare polders van Walem, deelgemeente van Mechelen, vinden we het kasteel van Battenbroek. The Boosting Group beheert deze locatie voor jouw events, teambuildings, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten…

Het Kasteel

Het huidige kasteel bestaat uit twee delen. Enerzijds hebben we de linkervleugel die nog dateert van 1830. Hier vinden we oa. een salon, bibliotheek, wapenzaal, kapel en muziekkamer in typische Lodewijck XVe stijl. Zware barokke meubelen, oosterse tapijten en tal van antieke sculpturen zorgen voor een imponerende uitstraling.

Contrasterend met dit ‘klassieke’ gedeelte, is de rechtervleugel een waar pareltje van moderne architectuur. Hier bevindt zich de huidige leefruimte.