1. Snelheid zorgt voor opwinding
De deelnemer mag zich niet vervelen of gegijzeld voelen. Werk dus met een opeenvolging van kleine wow-effects naar een apotheose. Die is niet noodzakelijk op het einde van de avond: onderscheid tussen het einduur en het ‘evenementiële’ slot van je event. Oppassen voor over-kill. Doch niets zo erg als wanneer je gasten halverwege naar huis vertrekken…
2. Verrassing in de catering
Catering is een belangrijk onderdeel van je event. Zorg eerder voor beleving dan voor luxe: kreeft, oesters en champagne zijn al lang niet meer voldoende om mee te verrassen. Show cooking zorgt voor zowel creativiteit als decoratie, animeert je gasten en vermijd lange wachttijden bij het buffet.
3. Kies voor een event team + 1
Een duidelijke event manager heeft geen andere functie tenzij full management en controle, maar is noodzakelijk voor het slagen van je event. Vooral service aanbieders slagen erin om net iets onderbemand te zijn (vb de maître d’hôtel loopt ook mee in de service). Als enig aanspreekpunt tussen de klant en de organisatie zorgt de event manager voor constante controle en bijsturing.
4. Ga in zee met een hot spot hunter
Het is niet voor niets dat wij onszelf profileren als ‘hot spot hunters’. Een originele locatie maakt nieuwsgierig waardoor je no-show aantal verkleint. Een locatie met karakter is eigentijdser dan de black box en andere hangars en bespaart heel wat decoratiekosten.
5. Je event is deel van je communicatie
Een leuke uitnodiging met juiste teaser campagne vooraf zorgt voor opwinding, betrokkenheid en meer aanwezigen. De economische inpakt van no-show is groter dan je denkt. Met the Boosting Company bieden we véél meer dan de invulling van je event.
6. Vergeet thema, ga voor concept
Een concept gaat verder dan een thema. Het is geen stand-alone event verhaal doch speelt in op de visie van je bedrijf, de stijl en gebruiken van het huis en zijn medewerkers. Dit concept moet doorlopen in de keuze van je locatie, decoratie, animatie en catering